A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотівський академічний ліцей імені Левка Лук’яненка Феодосіївської сільської ради Обухівського району Київської області
Levko Lukianenko Academik Lyceum of Khotiv

Новини

Дата: від до Скинути

Волонтерська акція "Посади дерево"

У нашому закладі, з ініціативи волонтера Сіяниці Олексія Михайловича ВЧ 4959, відбулася волонтерська акція «Посади дерево». Наші учні, радо взяли участь.  Діти  переконані, що озеленення сприятиме комфорту перебування  учнів в закладі  та змінить у багатьох  ставлення до навколишнього середовища. Висадили 24 молодих сосен, для нас неважливо які дерева садити, головне, щоб вони були життєздатними та прижилися, приносили користь і на них було приємно дивитись.

13:42 08.03.2024

"Ліцей має таланти"

З 1 по 8 березня в Хотівському академічному ліцеї імені Левка Лукʼяненка проходив благодійний концерт «Ліцей має таланти» з метою збору коштів для наших захисників. Дякуючи донатам наших учнів та батьків, зібрані кошти були передані на облаштування двох автомобілів і безпілотника. Маємо надію, що наші добрі справи стануть частиною Перемоги!

13:30 08.03.2024

Тренінг "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення"

10 лютого 2024 року на базі Хотівського академічного ліцею імені Левка Лук’яненка пройшов тренінг з підвищенням кваліфікації вчителів початкових класів, вихователів ГПД, та асистентів закладів загальної середньої освіти Феодосіївської громади на тему: «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Спікери Тетяна Василівна та Тамара Михайлівна передали імпульс НУШ та поділились ідеями й цікавими практиками з використанням LEGO.

17:49 10.02.2024

"Мобільний клас безпеки"

13 грудня 2023 року  Хотівський академічний ліцей імені Левка Лук'яненка відвідали рятувальники мобільного класу безпеки, які знайомили діток з правилами безпечної поведінки. "Мобільний клас безпеки" - це всеукраїнський проєкт за підтримки UNICEF, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції та Міністерства внутрішніх справ. Він є єдиним у Київській області. Мета такого мобільного класу: вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту. Велика кількість запитань та відповідей, щирі посмішки та 101% дитячої уваги стали найкращим результатом такої цікавої, пізнавальної та інтерактивної зустрічі!

18:26 13.12.2023

"Мінна безпека. Правила, які рятують життя!»

У Хотівському академічному ліцеї протягом двох днів відбувалася зустріч дітей з представнмками Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Рятувальники провели цікаві інтерактиви учням  на тему "Мінна безпека. Правила, які рятують життя!». Зустріч пройшла цікаво та пізнавально!  Діти отримала навички та знання, які є надважливими в умовах сьогодення.

19:55 28.11.2023

Тренінг "STOP the Bleed!"

26 вересня 2023 року у Хотівському академічному ліцеї імені Левка Лук'яненка, відбулася цікава та пізнавальна зустріч. До нас завітали  іспанські волонтери - парамедики. Це гуманітарна місія, спеціальний волонтерський проєкт Rescuelife від RescueBike (Іспанія-Україна). Парамедики провели цікавий тренінг для старшокласників на тему: "STOP the Bleed!" Під час тренінгу навчали дітей навичкам першої допомоги, базовій підтримці життя, призупинення кровотеч різного виду та різними техніками на манікенах, але фокус був на практиці. Головний висновок тренінгу: "Єдине більш трагічніше ніж смерть - це смерть яку можна було б запобігти!"

18:51 26.09.2023

Вручення ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня загиблого воїна Литовченка Андрія

Війна завжди кровожерлива та ненаситна, на жаль, втрачаємо найкращих, але віримо, що Перемогою українського народу ми в черговий раз доведемо, що МИ – гідний народ, і ніколи не будемо у рабстві!

18:40 11.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень