A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотівський академічний ліцей імені Левка Лук’яненка Феодосіївської сільської ради Обухівського району Київської області
Levko Lukianenko Academik Lyceum of Khotiv

До уваги батьків!

Дата: 28.08.2020 13:09
Кількість переглядів: 323

Памятка для батьків

  1. Перше вересня відбудеться в новому форматі: лінійки не буде, а буде зустріч учителя і учнів, Перший урок в кабінеті, який закріплений за класом та уроки за розкладом.
  2. Вхід в школу батьків, дідусів, бабусь та сторонніх осіб суворо заборонено (крім осіб, які супроводжують дітей з інвалідністю).За інформацією звертатись до чергового.
  3. В школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.
  4. Учні повинні мати з собою захисну маску,  антисептик та питну воду.
  5. Під час перерв учні повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Тому діти повинні мати запасні захисні маски. Якщо в дітей маски багаторазового використання, то обовязково мати герметичний пакет (zip -пакет, або папка на кнопці), один - для використаної маски, інший - для нової чи запасної. Для використаних одноразових масок в школі розміщені спеціальні урни. Для учнів 1-4 класів вхід та пересування  приміщеннями закладу освіти дозволяється без використання захисної маски.
  6. За умови поганого самопочуття під час перебування у школі учень повинен повідомити про свій стан здоровя класного керівника або вчителя-предметника, у якого урок.
  7. Батьки перед виходом дитини з дому проводять термометрію, оцінюють стан здоровя і ні в якому разі не відпускають дітей до школи з температурою, головним болем, нежитю та кашлем. При будь-яких проявах ознак ОРВІ дитина залишається вдома.
  8. Батьки несуть власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоровя дитини. В телефонному режимі повідомте класного керівника про причину відсутності.
  9. Навчання буде відбуватися переважно в одному класі.
  10. Для кожного класу початкової школи визначено свій вхід і схема руху лише одними сходами.
  11. Для кожного класу в їдальні будуть відведені окремі перерви.
  12. Учням, які підвозяться до закладу освіти, вхід до салону автотранспорту дозволяється лише при наявності засобів індивідуального захисту.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень